Gevulde Krentenbol met Kip en Mandarijn
Ingrediënten
- 1 mini-krentenbol
- 1 eetlepel smeerkaas 20+
- 1 plakje kipfilet of ½ plakje ham
- 5 partjes mandarijn
Instructies
- Snijd de krentenbol open en bestrijk de snijvlakken met smeerkaas.
- Leg het plakje kipfilet dubbelgevouwen op de onderkant van de krentenbol en garneer met de partjes mandarijn.
- Leg de bovenkant van de krentenbol er weer op.
- Verpak de krentenbol strak in huishoudfolie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatie op de mandarijn: plakjes kiwi of stukjes verse ananas.
Wijnadvies:
Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Riesling zou goed passen bij dit gerecht.Voedingswaarden
Calories: 112 kcal | koolhydraten: 16 g | Protein: 7 g | Vet: 3 g | Zout: 0.6 mg | Sugar: 9 g