Gewokte ajam ketjapmie met Oosterse groenten

Gewokte ajam ketjapmie met Oosterse groenten

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak Conimex Chinese Eiermie 250 g
  • 400 g kipfilet
  • Conimex Wok Olie
  • 800 g Oosterse roerbakgroenten
  • 1 zak Conimex Roerbaksaus Ajam Ketjap
  • 2 eetlepels pinda's
  • 2 takjes bladselderij

Instructies

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd de kip in heel kleine stukjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten.
  • Voeg de groenten toe en wok 5 minuten mee.
  • Voeg de eiermie toe en wok 2 minuten.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
  • Hak de pinda´s grof en de bladselderij fijn.
  • Verdeel de mie over de borden en strooi de selderij en pinda´s erover.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Gebruik in plaats van eiermie 2 zakjes Conimex Wokrijst.

Variatietip:

Zet Conimex Sambal Brandal op tafel voor een pittig accent en geef er kroepoek bij voor een lekker knappertje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Hoofdgerechten / Kip
Land van herkomst Oosters