Gewokte babi ketjapnoedels met bamboescheuten

Gewokte babi ketjapnoedels met bamboescheuten

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Meng de vleesreepjes met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
  • Laat de bamboescheuten uitlekken.
  • Verhit een wok.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de broccoli 5 minuten.
  • Voeg de vleesreepjes, de bamboescheuten en de sambal toe en wok nog 2 minuten.
  • Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door.
  • Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 3 dl water en de sausmix (uit het pakje).
  • Breng de saus al roerende aan de kook en laat ca. 1 minuut doorkoken.
  • Schep de gewokte babi ketjapnoedels op 4 borden, leg er wat kroepoek bij en serveer de saus er apart bij.

Notities / Tips / Wijnadvies

 

Serveertip:

Lekker met friszure Conimex Atjar Taugé .

Variatietip:

Voeg aan de saus een fijngesneden lente-uitje en wat fijngehakte koriander toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Oosters
Jaargetijde: Snel te maken