Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ zak Conimex Wok Noedels 125 g
- 300 g vleesreepjes
- 1 pakje Conimex Mix voor Babi Ketjap
- Conimex Wok Olie
- 1 blikje bamboescheuten 225 g
- 200 g broccoliroosjes
- 2 theelepels Conimex Sambal Oelek
- ¼ zakje Conimex Kroepoek Bali
Instructies
- Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Meng de vleesreepjes met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
- Laat de bamboescheuten uitlekken.
- Verhit een wok.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de broccoli 5 minuten.
- Voeg de vleesreepjes, de bamboescheuten en de sambal toe en wok nog 2 minuten.
- Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door.
- Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 3 dl water en de sausmix (uit het pakje).
- Breng de saus al roerende aan de kook en laat ca. 1 minuut doorkoken.
- Schep de gewokte babi ketjapnoedels op 4 borden, leg er wat kroepoek bij en serveer de saus er apart bij.