Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 kopje blanke hazelnoten ongeveer 50 gram
- 2 kopjes ontpitte dadels
- 3 eetlepel(s) rauwe cacao poeder
- 3 eetlepel(s) kokosrasp
- 1 eetlepel(s) gesmolten kokosolie
Instructies
- Gooi de hazelnoten als eerste in je blender of mix het in een kom met een staafmixer.
- Snijd de dadels ondertussen in kleinere stukken.
- Als de noten zijn fijngemalen voeg je de dadels, het cacaopoeder en 2 volle eetlepels kokosrasp toe in de blender, mix het tot er een egale massa ontstaat.
- Nu verwarm je een eetlepel kokosolie totdat deze goed vloeibaar is geworden en voeg deze bij het brownie mengsel.
- Mix alle ingrediënten met de kokosolie nog een keer goed door.
- Schep het brownie mengsel in een schaal of afgesloten bakje en laat het minstens 2 uur in de koelkast hard worden.
- Zijn de 2 uur voorbij?
- Tijd om de brownie in vierkante stukken te snijden.