Haverrepen
Geniet van deze gezonde haverrepen als een voedzaam ontbijt of als een smakelijk tussendoortje. Je kunt ze ook in individuele porties verpakken voor onderweg of voor in de lunchbox.
Equipment
Ingrediënten
- 150 gram dadels zonder pit
- 2-3 eetlepels water
- 50 gram hazelnoten
- 150 gram havermout
- 40 gram honing
- 2 eetlepels kokosolie
Instructies
- Verwarm de oven voor op Hetelucht Plus 175 °C.
- Pureer de dadels met het water in de keukenmachine.
- Hak de hazelnoten.
- Meng de havermout met de gehakte hazelnoten en gepureerde dadels.
- Voeg de honing en kokosolie toe en meng alles goed door elkaar.
- Bekleed een cakeblik of bakvorm van ongeveer 15-20 cm met bakpapier.
- Verdeel het mengsel gelijkmatig over de bakvorm en druk het goed aan.
- Bak de gezonde haverrepen in 25-30 minuten gaar en goudbruin.
- Laat de haverrepen afkoelen en snijd ze vervolgens in repen.