Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Hak de walnoten grof.
- Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in repen.
- Pel de ui en snijd deze in dunne partjes.
- Maak de witlof schoon en snijd deze in de lengte in partjes.
- Verhit de olie in de wok.
- Bak de ui en paprika ca.
- 3 minuten al omscheppend.
- Voeg de witlof en walnoten toe en bak nog ca.
- 3 minuten.
- Breng het groentemengsel op smaak met zout en peper.
- Verwarm de tortilla's in een grote droge koekenpan.
- Besmeer de tortilla's dik met smeerkaas, schep het groentemengsel op één helft en klap de wrap dicht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een lichte witte wijn zoals Sauvignon Blanc of een droge rosé.Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 38 g | Protein: 12 g | Vet: 22 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 8 g