ezonde veggie wrap met smeuïge kaas, gevuld met rucola en worteljulienne, opgerold en schuin doorgesneden, geserveerd op een kleurrijk bord, met verse groenten als decoratie.

Glutenvrije Veggie Wrap met Romige Kaas

Een snelle en gezonde veggie wrap met romige kaas, rucola en worteljulienne. Perfect voor een voedzame lunch onderweg of een lichte maaltijd!
Porties: 1
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 glutenvrije tortilla wrap
  • 1 eetlepel smeerbare kaas glutenvrij indien nodig
  • Een handvol rucola of veldsla
  • 20 g worteljulienne

Instructies

  • Leg de tortilla wrap plat op een snijplank.
  • Bestrijk de tortilla gelijkmatig met de smeerbare kaas.
  • Verdeel de rucola of veldsla en de worteljulienne in de lengte over de kaas.
  • Rol de wrap stevig op, beginnend aan de onderkant.
  • Snijd de wrap schuin doormidden en verpak de helften strak in huishoudfolie om gemakkelijk mee te nemen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer de wrap met een frisse salade of een kop soep voor een complete maaltijd.
Wijnadvies:
Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past perfect bij de frisse en romige smaken van deze wrap.

Voedingswaarden

Calories: 190 kcal | koolhydraten: 22 g | Protein: 6 g | Vet: 8 g | Zout: 0.7 g | Sugar: 3 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lunch / Ontbijt / Warme hapjes / Wraps
Land van herkomst Internationaal
Extra aanwijzing Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch