Groentesoep met tortelloni en kip
Allerhande 2003
Ingrediënten
- 350 g kipfilet in blokjes
- 1 zak groentemix diepvries 375 g asperges/haricot verts/peultjes/broc.
- 300 g prei panklare
- 1 teentje knoflook
- 2 tabletten kippenbouillon
- 1 bak tortelloni met ricotta en spinazie 250 g
- 100 g geraspte pittige kaas
Instructies
- Kipfilet bestrooien met zout en peper.
- In soeppan kruidenboter uit zak groentemix verhitten en kipblokjes dichtschroeien.
- Prei ca. 2 min. meebakken.
- Knoflook erboven uitpersen, bouillontabletten erboven verkruimelen en 1 liter kokend water toevoegen.
- Aan de kook brengen en groentemix en tortelloni toevoegen.
- Opnieuw aan de kook brengen en soep nog 8 min. zachtjes laten koken, tot pasta gaar is.
- Soep in vier grote kommen scheppen en serveren met geraspte kaas.