Groentesoep met tortelloni en kip

Allerhande 2003
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 g kipfilet in blokjes
  • 1 zak groentemix diepvries 375 g asperges/haricot verts/peultjes/broc.
  • 300 g prei panklare
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tabletten kippenbouillon
  • 1 bak tortelloni met ricotta en spinazie 250 g
  • 100 g geraspte pittige kaas

Instructies

  • Kipfilet bestrooien met zout en peper.
  • In soeppan kruidenboter uit zak groentemix verhitten en kipblokjes dichtschroeien.
  • Prei ca. 2 min. meebakken.
  • Knoflook erboven uitpersen, bouillontabletten erboven verkruimelen en 1 liter kokend water toevoegen.
  • Aan de kook brengen en groentemix en tortelloni toevoegen.
  • Opnieuw aan de kook brengen en soep nog 8 min. zachtjes laten koken, tot pasta gaar is.
  • Soep in vier grote kommen scheppen en serveren met geraspte kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kip / Pasta / Soep
Land van herkomst Italië