Groentestamppot met satéschnitzel

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 1 grote winterwortel
  • 1 blikje maïskorrels 300 g
  • 4 satéschnitzels schaal à 2 stuks
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot 224 g

Instructies

  • Courgette en wortel schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Mais laten uitlekken.
  • Schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • In koekenpan helft van olie verhitten en wortel 5 minuten bakken.
  • In andere koekenpan rest van olie verhitten en courgette 3 minuten meebakken.
  • Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.
  • Puree in 3 porties verdelen.
  • Wortelblokjes door eerste portie scheppen, courgette door tweede en mais door derde.
  • Maisstamppotje nog even goed doorwarmen.
  • Met zout en peper op smaak brengen.
  • Op elk bord met ijsboltang 3 verschillende bollen stamppot scheppen.
  • Met schnitzels serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Stamppot / Vlees
Land van herkomst Nederland