Groentestamppot met satéschnitzel
snel te maken
Ingrediënten
- 1 courgette
- 1 grote winterwortel
- 1 blikje maïskorrels 300 g
- 4 satéschnitzels schaal à 2 stuks
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot 224 g
Instructies
- Courgette en wortel schoonmaken en in blokjes snijden.
- Mais laten uitlekken.
- Schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- In koekenpan helft van olie verhitten en wortel 5 minuten bakken.
- In andere koekenpan rest van olie verhitten en courgette 3 minuten meebakken.
- Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.
- Puree in 3 porties verdelen.
- Wortelblokjes door eerste portie scheppen, courgette door tweede en mais door derde.
- Maisstamppotje nog even goed doorwarmen.
- Met zout en peper op smaak brengen.
- Op elk bord met ijsboltang 3 verschillende bollen stamppot scheppen.
- Met schnitzels serveren.