Hachee van Allerhande

AllerHande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • helft van basisrecept voor sukadelappen in bier
  • 3 uien
  • 25 g boter of margarine
  • 1 theelepel kruidenbouillonpoeder
  • 2 sneetjes kruidcake
  • zout

Instructies

  • Sukadelappen in blokjes snijden.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In braadpan boter verhitten.
  • Uien in ca. 2 minuten zachtjes glazig bakken.
  • Sukadelappen met vocht, bouillonpoeder en 2 dl water toevoegen.
  • Aan de kook brengen en nog ca. 30 minuten zachtjes stoven.
  • Kruidcake in stukjes snijden en aan hachee toevoegen, blijven roeren tot stoofvocht gebonden is. Op smaak brengen met zout.
  • Serveren met rode kool en aardappelpuree.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Stoofpot