Hartig Meergranenbroodje met Hollandse Geitenkaas
Een snel en smaakvol broodje met Hollandse geitenkaas, mosterd en verse tuinkers. Perfect voor ontbijt, lunch of een tussendoortje.
Ingrediënten
- 1 sneetje donker meergranenbrood
- Boter of margarine
- 1 tl mosterd
- 4 dunne plakjes Hollandse geitenkaas
- ½ bakje tuinkers
Instructies
- Bestrijk het sneetje meergranenbrood met boter of margarine.
- Smeer er een dunne laag mosterd overheen.
- Leg 3-4 dunne plakjes Hollandse geitenkaas losjes op het brood.
- Verdeel kleine toefjes tuinkers gelijkmatig over de geitenkaas.
- Serveer direct en geniet van dit hartige broodje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een glas vers sinaasappelsap of een kopje koffie voor een compleet ontbijt.
Wijnadvies:
Bij dit hartige broodje past een lichte witte wijn zoals Sauvignon Blanc of een frisse rosé.
Voedingswaarden
Calories: 200 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 10 g | Vet: 9 g | Zout: 0.7 g | Sugar: 2 g