Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediƫnten
- 2 blikken croissantdeeg
- 5 eetlepels pistachenootjes ongezouten
- 300 gram rundergehakt
- 1 eetlepel paneermeel
- 1 paprika in kleine stukjes
- Snuf komijn
- Snuf paprikapoeder
- Snuf peper en zout
- 1 teen knoflook uitgeperst
- 1 ei
- 50 gram feta kaas
Instructies
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Meng het gehakt met de stukjes paprika, teentje knoflook, snuf peper, zout, paprikapoeder, komijn, paneermeel en 3 eetlepels fijngehakte pistachenootjes.
- Haal het croissant deeg uit de verpakking en maak de driehoeken los.
- t glas in het midden van de bakplaat met bakpapier en leg daar de driehoeken croissant deeg op, overlap ze iets.
- Verdeel het gehakt over het midden van de krans.
- Kruimel er wat feta over.
- Vouw de punten van het deeg over de vulling en druk iets onder de krans vast.
- Bestrijk de bovenzijde met het los geklopte ei en bestrooi met de rest van de pistachenootjes.
- Bak de krans ca. 20 minuten in de oven.