Hartige spaghetti carbonara

Allerhande 2003
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • 3 eierdooiers
  • 125 ml slagroom
  • 100 g kaas grofgeraspte
  • grofgemalen zwarte peper
  • 8 plakjes bakbacon of ontbijtspek, vleeswaren
  • 15 gr peterselie verse fijngeknipt

Instructies

  • Spaghetti in pan met ruim water en zout in ca. 8 min. beetgaar koken.
  • In grote kom dooiers met slagroom en helft van kaas mengen.
  • Veel peper erboven malen.
  • In droge koekenpan met antiaanbaklaag plakken bacon op matig vuur knapperig bakken.
  • Op keukenpapier laten uitlekken.
  • Pasta afgieten en direct door eimengsel in kom mengen.
  • Peterselie en rest van kaas erdoor mengen.
  • Pasta verdelen over vier warme borden, bacon erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta
Land van herkomst Italië