Herfstige Appel-Gember Koffie
Herfst in Canada. Het melkschuim vangt de vlammende, rode kleur van kaneel op en omvat de warme aroma's van appel en gember.
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 Vivalto Lungo espresso 110 ml of Vivalto Lungo Decaffeinato
- 1 theezakje appel & gember thee
- 2 theelepels ahornsiroop
- 3 eetlepels melk
- Snufje gemalen kaneel
Instructies
- Plaats het theezakje in het cappuccinokopje en zet de Vivalto Lungo Decaffeinato er bovenop.
- Laat de appel & gember thee gedurende 4 minuten intrekken en verwijder dan het zakje.
- Voeg de ahornsiroop toe aan de koffie en zet het kopje aan de kant.
- Bereid het melkschuim met de Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine.
- Voeg 3 eetlepels melkschuim toe aan de koffie en bestrooi met een snufje gemalen kaneel.
- Roer voorzichtig door en geniet van deze herfstige appel-gember koffie!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze herfstige appel-gember koffie past goed bij een glas warme cider.
Voedingswaarden
Calories: 50 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 1 g | Vet: 1 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 7 g