Appel gember koffie

Herfstige Appel-Gember Koffie

Herfst in Canada. Het melkschuim vangt de vlammende, rode kleur van kaneel op en omvat de warme aroma's van appel en gember.
Porties: 1
Voorbereidingstijd 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 Vivalto Lungo espresso 110 ml of Vivalto Lungo Decaffeinato
  • 1 theezakje appel & gember thee
  • 2 theelepels ahornsiroop
  • 3 eetlepels melk
  • Snufje gemalen kaneel

Instructies

  • Plaats het theezakje in het cappuccinokopje en zet de Vivalto Lungo Decaffeinato er bovenop.
  • Laat de appel & gember thee gedurende 4 minuten intrekken en verwijder dan het zakje.
  • Voeg de ahornsiroop toe aan de koffie en zet het kopje aan de kant.
  • Bereid het melkschuim met de Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine.
  • Voeg 3 eetlepels melkschuim toe aan de koffie en bestrooi met een snufje gemalen kaneel.
  • Roer voorzichtig door en geniet van deze herfstige appel-gember koffie!

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze herfstige appel-gember koffie past goed bij een glas warme cider.

Voedingswaarden

Calories: 50 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 1 g | Vet: 1 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 7 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht - Dessert / Warme dranken
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch