Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 kopje Indriya uit India
- 15 g honing
- 140 ml melk
- Verse gember
- 1 kaneelstokje voor decoratie
Instructies
- Giet een lepel honing op de bodem van het kopje en leg er wat dun gesneden gember op.
- Bereid melkschuim met de Aeroccino en giet het opgeschuimde melk in het kopje.
- Bereid een Espresso van 40 ml met de Indriya uit India.
- Voeg de Espresso toe aan het mengsel en versier met een snufje gemberpoeder en het kaneelstokje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze koffie heeft een rijke, kruidige smaak die goed samengaat met een lichte dessertwijn zoals een Moscato d'Asti.Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 5 g | Vet: 3 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 15 g