Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes

Allerhande 2003
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 g bloemkool panklare
  • 250 g sperziebonen panklare
  • 700 g minikrieltjes voorgekookte
  • 2 eetlepels olie
  • 500 g kipfilet in blokjes
  • 1 pot Indiase roerbaksaus kerrie 520 g
  • 50 g rozijnen
  • 15 g koriander verse

Instructies

  • Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden.
  • In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken.
  • Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • In koekenpan olie verhitten.
  • Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken.
  • Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen.
  • Saus ca 5 minuten verwarmen.
  • Groenten afgieten en overdoen in schaal.
  • Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kip
Land van herkomst India