Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit 2½ eetlepel van de olie in een braadpan en bak de drumsticks rondom bruin aan.
Voeg 2 dl water en de boemboe toe en laat de kip, op een laag vuur, in ± 30 minuten gaar stoven.
Kook intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten beetgaar.
Schep de mie erdoor en warm alles goed door.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de bami met de kip en de saus.
Serveertip:
Bestrooi met fijngesneden korianderblad en serveer met seroendeng en kroepoek.
Wijnadvies:
Sacred Hill, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Indische drumsticks met bami