Intense Chocolade Koffie
Dit recept is een heerlijk dessert, waarbij de cacaotonen van de Dharkan worden gecombineerd met intense chocolade en melk. Alsof er een bonbon op uw tong smelt.
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
- Receptenglas van ongeveer 270 ml
Ingrediënten
- 40 ml Dharkan espresso
- 20 ml melk
- 100 ml melk
- 20 ml chocoladesaus
- Snufje cacao
Instructies
- Schenk de gecondenseerde melk onderin het glas.
- Voeg de chocoladesaus toe aan de melk in het glas.
- Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en voeg dit toe aan het glas.
- Wacht 2 minuten en zet ondertussen een espresso van de Dharkan (40 ml) in het kannetje.
- Schenk de koffie langzaam in het receptenglas.
- Garneer het melkschuim met een snufje cacao.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 8 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 12 g