Bonbon koffie

Intense Chocolade Koffie

Dit recept is een heerlijk dessert, waarbij de cacaotonen van de Dharkan worden gecombineerd met intense chocolade en melk. Alsof er een bonbon op uw tong smelt.
Porties: 1
Voorbereidingstijd 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Aeroccino melkopschuimer
  • Receptenglas van ongeveer 270 ml

Ingrediënten

  • 40 ml Dharkan espresso
  • 20 ml melk
  • 100 ml melk
  • 20 ml chocoladesaus
  • Snufje cacao

Instructies

  • Schenk de gecondenseerde melk onderin het glas.
  • Voeg de chocoladesaus toe aan de melk in het glas.
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en voeg dit toe aan het glas.
  • Wacht 2 minuten en zet ondertussen een espresso van de Dharkan (40 ml) in het kannetje.
  • Schenk de koffie langzaam in het receptenglas.
  • Garneer het melkschuim met een snufje cacao.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voedingswaarden

Calories: 150 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 8 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht - Dessert / Warme dranken
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch