Kaascrisp met geitenkaas en sesam

Een knapperige kaascrisp gemaakt van goudbruin geroosterd casinobrood, belegd met romige gesmolten geitenkaas en bestrooid met licht geroosterde witte sesamzaadjes. De toasts liggen op een houten serveerplank, met een klein schaaltje extra sesamzaad ernaast. Op de rustieke houten tafel ligt een linnen servet en een vintage mes. Zachte natuurlijke verlichting benadrukt de warme tinten en krokante texturen van het gerecht.

Kaascrisp met geitenkaas en sesam

Knapperige kaascrisp met geitenkaas en sesam, een heerlijk en eenvoudig hapje.
Porties: 4
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • Boter
  • 2 sneetjes casinobrood zonder korst
  • Hollandse geitenkaas dunne plakjes
  • Wit sesamzaad

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Halveer het brood schuin en rooster 5 minuten in de oven.
  • Besmeer met boter.
  • Beleg met geitenkaas en bestrooi met sesamzaad.
  • Bak 10 minuten in de oven.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer direct.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc.

Voedingswaarden

Calories: 200 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 8 g | Vet: 12 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Kaas / Warme hapjes
Land van herkomst Nederland
Jaargetijde: Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch