Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kneed de bloem met de eieren en een snufje zout tot er een soepel deeg ontstaat.
Kneed de roomboter in partjes door het deeg en voeg eventueel iets water toe het deeg moet zacht zijn, maar mag niet kleverig worden.
Rol het deeg op een met bloem bestrooid aanrecht zeer dun uit en steek er met een koekjessteker rondjes uit met een middellijn van 10 cm.
Roer de dobbelsteentjes mozzarella door de ricotta.
Voeg de sinaasappelrasp toe.
Schep 3 tl van de vulling in het midden van de helft van de rondjes deeg, bestrijk de randen met
de losgeklopte eierdooier en bedek ze elk met nog
een rondje deeg.
Druk de randen stevig op elkaar.
Frituur de deegflappen, twee tegelijk, goudgeel in de hete olie.
Schep ze voorzichtig uit de pan en dien ze direct op.
Geef de honing er apart bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Kaasflapjes met honing