Kaaswraps gevuld met gebakken ui, champignons, spinazie en ei

Kaaswraps gevuld met gebakken ui, champignons, spinazie en ei

Kaaswraps gevuld met gebakken ui, champignons, spinazie en ei

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Kaas
  • Ui
  • Spinazie
  • ei
  • Champignons

Instructies

  • Je pakt een velletje bakpapier op een rooster en legt daar een kom op en tekent een cirkel.
  • Die cirkel vul je met geraspte kaas en doe je het heel kort in de oven tot de kaas is gesmolten.
  • Daarna laat je deze even hard worden.
  • Dus niet meteen proberen te pakken, want dat lukt niet, maar ook niet te lang wachten want dan breekt ie
  • In een koekenpan doe je beetje olie en hier bak je een klein gesneden rood uitje in, wat klein gesneden champignons.
  • Als de ui een mooie kleur heeft doe je er wat fijn gesneden spinazie bij, ff samen laten bakken en dan een eitje erbij.
  • Wat zout en zwarte peper en lekker alles door elkaar mengen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Wraps