Kabeljauw met spinazie

Kabeljauw met spinazie

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 600 gr kabeljauw filet
  • 1 kg spinazie
  • 100 gr aardappels
  • peper
  • zout
  • muskaatnoot
  • 25 gr boter
  • 1 citroen

Instructies

  • Schil de aardappelen, verdeel ze in gelijke stukken en rond ze af.
  • Kook ze in licht gezouten water, giet ze af en houd ze warm.
  • Was de spinazie en laat hem in een vergiet uitlekken.
  • Smelt de boter in de kookpot en doe er de spinazie bij.
  • Roer regelmatig, kruid met peper, zout en muskaatnoot en houd de groente warm. Verdeel de kabeljauwfilet in porties van 150 gram.
  • Schik ze op een met aluminiumfolie beklede ovenplaat en kruid met peper, zout en
  • citroensap.
  • Zet de vis 7-8 minuten in een oven van 170°C en schik alles dan op een warm bord.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst België