voorkomt dat je scherm uit gaat
 Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
Snijd de broccoli in roosjes en kook die in ruim water in ± 5 minuten beetgaar.
Pel en snipper de ui.
Verhit de olie en fruit de ui met het kerriepoeder glazig.
Pers het teentje knoflook erboven uit en roer er de bloem en de gembersiroop door.
Voeg al roerend de melk en het bouillontablet toe en laat de soep ± 5 minuten zachtjes koken.
Spoel de broccoliroosjes onder koud water af.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan goudbruin.
Pureer de soep en schep haar in 2 soepkommen.
Strooi de broccoliroosjes en de pijnboompitten erin.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
 
	
Gerelateerd
		 
			Receptenplein.nl
Home / Kerriesoep met broccoli en pijnboompitten