Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd ondertussen de tomaten in partjes.
Pel en snijd de teentjes knoflook in plakjes.
Snijd de rode peper uit het bamigroenten pakket in ringetjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 2 minuten.
Voeg de groenten, de rode peper en de knoflook toe, wok 5 minuten.
Roer ½ dl water, de boemboe en de ketjap door de groenten.
Schep de mie en de partjes tomaat erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de ketjapmie in 4 diepe borden.
Serveertip:
Geef er voor een krokant accent Conimex Kroepoek Bali bij.
Variatietip:
Vervang vleesreepjes door reepjes kipfilet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Ketjapmie met tomaat en knoflook