Kip teriyaki 2
Snel te maken
Equipment
Ingrediënten
- 1 schaaltje kipfilethaasjes ca. 350 g
- 5 eetlepel(s) teriyaki marinade fles à 250 ml
- 3 groene paprika's
- 1 bak oesterzwammen 150 g
- 250 g eiermie
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 3 bosuitjes
Instructies
- Kip met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten.
- Paprika's en oesterzwammen schoonmaken en in repen snijden.
- Eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- In wok olie verhitten.
- Kipfilethaasjes met marinade ca. 3 minuten op hoog vuur bakken.
- Paprika en oesterzwam ca. 5 minuten meebakken.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Kipmengsel op smaak brengen met rest van marinade, zout en peper.
- Mie en kip teriyaki over vier borden verdelen.
- Garneren met bosui.