Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de kipfilets met het kippenbouillontablet gaar in 15-20 minuten.
Haal het gare kipvlees uit de pan en laat het afkoelen.
Snijd de gewassen andijvie of friseesalade in smalle reepjes.
Schil de mango’s, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Verdeel de feta in blokjes.
Snijd de tomaten in reepjes.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge hete koekenpan.
Meng de ingrediënten voor de dressing.
Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes.
Meng de kip met mango, feta, gedroogde tomaten en bieslook.
Schep de dressing er luchtig door.
Schik de salade op een bedje andijvie- of friseesalade en strooi de pijnboompitten erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Kipsalade met mango