Kiptosti met Ananas en Kaas
Deze tropische kiptosti combineert sappige ananas met hartige kip en gesmolten kaas, perfect voor een snelle lunch of snack!
Equipment
- Tosti-ijzer of grillpan
- mes
Ingredients
- 8 witte casinoboterhammen
- 3 eetlepels curryketchup
- 8 plakken kipfilet broodbeleg
- 4 plakken jonge kaas ontkorst
- 4 schijven ananas uit blik, uitgelekt
Instructions
- Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met curryketchup.
- Beleg vier sneetjes met de kipfilet en kaas.
- Leg een schijf ananas op elke tosti en dek af met de overige sneetjes brood.
- Bak de tosti’s in een tosti-ijzer, contactgrill of grillpan goudbruin en krokant.
- Serveer direct, eventueel met een extra beetje curryketchup.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse salade of wat extra curryketchup als dip.Wijnadvies:
Een frisse Chenin Blanc of lichte rosé past goed bij de combinatie van zoet en hartig in deze tosti.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 22 g | Vet: 10 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 8 g