Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 6 kipvleugels
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel(s) provençaalse kruiden
- 2 laurierblaadjes
- ½ tl piment d'espelette
- zout
- olijfolie
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Pel en snipper de knoflook.
- Leg de kipvleugels in een ovenschaal.
- Bestrooi met de Provençaalse kruiden, wat zout, de piment d'espelette.
- Verkruimel de laurierblaadjes over de kipvleugels.
- Verdeel de knoflook over de schaal. Besprenkel ruim met olijfolie.
- Zet de schaal in de oven en laat een half uurtje bakken.
- Haal de schaal uit de oven en verdeel de kipvleugels over de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met frietjes en b.v. een groene salade.