Knapperig Pistoletje met Romige Beenhamsalade
Een heerlijk knapperig pistoletje belegd met romige beenhamsalade, frisse rucola en tomaat. Perfect als snelle lunch of hartige snack!
Ingrediƫnten
- 4 voorgebakken pistoletjes
- 125 gram beenhamsalade
- 2 eetlepels mayohalf
- 1 handje rucola
- 1 tomaat in dunne plakjes
- 1 eetlepel peterselie fijngeknipt
Instructies
- Verwarm de oven en bak de pistoletjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de broodjes kort afkoelen en snijd ze doormidden.
- Bestrijk beide helften dun met mayohalf.
- Verdeel de rucola over de broodjes.
- Schep de beenhamsalade erop en leg er plakjes tomaat overheen.
- Bestrooi met fijngeknipte peterselie en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse komkommersalade of een glas versgeperste sinaasappelsap.Wijnadvies:
Een lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de frisse en romige smaken van dit broodje.Voedingswaarden
Calories: 310 kcal | koolhydraten: 36 g | Protein: 10 g | Vet: 14 g | Zout: 1.6 g | Sugar: 3 g