Knoflookaardappeltjes uit de slowcooker
Voor 4 personen, gemaakt in een 3,5 liter Russel & HobbsDe knoflookaardappeltjes die ik bij de kippenbouten had gegeten. Deze keer uit de slowcooker maar ze kunnen ook in de oven of de airfryer.
Equipment
Ingrediënten
- 1 kilo krielaardappelen gewassen en 8 minuten voorgekookt in de schil
- 4 teentjes knoflook klein gehakt
- 1 ui klein gesnipperd
- 3 eetlepel(s) gedroogde oregano
- 1 eetlepel(s) zeezout niet malen!
- knoflook-chiliolie
Instructies
- Schrob de aardappelen schoon en kook ze met schil 8 minuten voor.
- Halveer de voorgekookte krieltjes en doe met de rest van de ingrediënten in de slowcooker.
- Roer goed door elkaar.
- Zet de slowcocooker 6 uur op low..
- Eet smakelijk!