Knoflookaardappeltjes uit de slowcooker

Knoflookaardappeltjes uit de slowcooker

Voor 4 personen, gemaakt in een 3,5 liter Russel & Hobbs
De knoflookaardappeltjes die ik bij de kippenbouten had gegeten.
Deze keer uit de slowcooker maar ze kunnen ook in de oven of de airfryer.
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 kilo krielaardappelen gewassen en 8 minuten voorgekookt in de schil
  • 4 teentjes knoflook klein gehakt
  • 1 ui klein gesnipperd
  • 3 eetlepel(s) gedroogde oregano
  • 1 eetlepel(s) zeezout niet malen!
  • knoflook-chiliolie

Instructies

  • Schrob de aardappelen schoon en kook ze met schil 8 minuten voor.
  • Halveer de voorgekookte krieltjes en doe met de rest van de ingrediënten in de slowcooker.
  • Roer goed door elkaar.
  • Zet de slowcocooker 6 uur op low..
  • Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Slowcooker