Kokosnasi met kipsaté en kroepoek
Snel te maken
Ingrediënten
- 350 g witte rijst
- 1 zak nasigroenten 500 g
- 1 schaal kipsaté barbecue/oven, 350 g
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 zakje mix voor nasi 50 g
- 3 eetlepel(s) ketjap
- 1 zakje kokos gemalen 100 g
- 1 zak kroepoek 60 g
Instructies
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Afgieten en af laten koelen.
- Pepertje uit nasigroenten in ringen snijden.
- Saté volgens gebruiksaanwijzing bereiden, naar keuze op de barbecue of in de oven.
- Saus verwarmen. In wok olie verhitten, groenten en peperringetjes 5 minuten roerbakken.
- 1½ dl water, kruidenmix, zout, peper en ketjap toevoegen, 3 minuten meebakken.
- Gemalen kokos en rijst toevoegen, goed doorwarmen.
- Nasi op vier borden scheppen, saté met saus ernaast leggen en kroepoek apart serveren.