Kruidige Pizza Breekbroodjes met Kwark
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C boven-/onderwarmte en haal het deeg direct uit de koelkast.
- Meng in een kom de kwark met de kruiden (peterselie en basilicum), olijfolie en geperste knoflook.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Rol het deeg met het meegeleverde bakpapier uit op een bakblik.
- Bestrijk het deeg met het kwarkmengsel en laat een rand van 2 cm vrij.
- Rol het deeg vanaf de onderkant op en snijd het in 8 gelijke stukken.
- Plaats de stukken dicht tegen elkaar in 2 rijen en bestrooi met wat meel.
- Bak in het midden van de oven gedurende ongeveer 25 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
In plaats van basilicum en peterselie kunt u ook kiezen voor verschillende seizoensgebonden kruiden, zoals daslook, bieslook of salie.
Wijnadvies:
Een lichte, fruitige rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij de kruidige smaak van dit gerecht.Voedingswaarden
Calories: 270 kcal | koolhydraten: 32 g | Protein: 9 g | Vet: 11 g | Zout: 0.8 mg | Sugar: 1.5 g