Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 200 g andijvie in reepjes gesneden
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 450 g extra mager rundergehakt
- 150 g peen julienne
- 35 g taco seasoningmix
- 125 g tacoschelpen
- 75 g gemalen belegen kaas
- 125 ml crème fraîche
Instructies
- Verhit de zonnebloemolie in een braadpan en bak het rundergehakt rul.
- Voeg de peen julienne toe aan het gehakt en bak deze 2 minuten mee.
- Roer de taco seasoningmix met 150 ml water door het gehaktmengsel en laat het geheel 10 minuten sudderen tot het vocht is verdampt.
- Verwarm de tacoschelpen volgens de gebruiksaanwijzing.
- Vul de taco's met de reepjes andijvie en het gehaktmengsel.
- Bestrooi met gemalen kaas.
- Serveer de taco's met een lepel crème fraîche erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 25 g | Vet: 30 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 2 g