Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Pel en snipper de ui en de knoflook.
snijd de ham en het lamsvlees in blokjes.
Verhit de boter in een (braad)pan en fruit de ui en de knoflook in ± 2 minuten zachtjes glazig.
Roer er de ham, de tomaatblokjes, de tijm, de piment, het kaneelpoeder, zout en peper door en bak alles afgedekt zachtjes ± 3 minuten.
Voeg het lamsvlees toe en bak het ± 5 minuten zachtjes mee.
Verkruimel er het bouillontablet boven en roer er 2 dl water, de santen en de crème fraîche door.
Breng het al roerend aan de kook en stoof het lamsvlees in ± 30 minuten zachtjes gaar.
Roer het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi met fijngeknipte peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Lamscurry van Astrid Veltman v6