Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 750 gram lamsschouder in blokjes
- 2 grote ui gesneden
- 3 tenen knoflook geperst
- 150 gram rode linzen goed uitgespoeld
- 450 gram pompoen blokjes
- 1-3 groene peper zonder zaadjes en heel fijn gesneden
- 2 eetlepel(s) medium pittige curry kruiden
- 1 eetlepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel gemalen kurkuma
- 2 laurierbladen
- 400 ml kokend water
- peper & zout
***
- 2 eetlepel(s) maizena aangemaakt met een beetje water
- 1 limoen het sap er van
- verse koriander om te garneren
Instructies
- Vet de slowcooker in.
- Leg de linzen op de bodem.
- Doe daar alle ingrediënten tot aan *** bij.
- 8-9 uur op laag
- Voeg het sap van de limoen toe en roer de maizena door de curry.
- Gaar nog een half uurtje op hoog.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met rijst en verse koriander.