Lamsfilet met Grimbergen Cuvée
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de lamsfilets in dunne plakken.
- Verhit de olie in een wok en bak de plakken lamsfilet om en om.
- Schep het vlees steeds goed om en doe de peultjes, de grof gesneden lenteuitjes, de in reepjes gesneden wortel, de tomatenpuree en de knoflook erbij.
- Schep steeds goed om.
- Voeg ¾ van het bier toe en warm nog even door.
- Laat de saus iets inkoken en bind hem eventueel met allesbinder.
- Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Verdeel de plakken lamsfilet, het garnituur en de saus over de voorverwarmde borden en garneer met de fijngehakte peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met aardappelkroketjes en dunne sperzieboontjes.
Drink er een koel glas Grimbergen Cuvée bij.
Drink er een koel glas Grimbergen Cuvée bij.