Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Schil de asperges en snijd het onderste stukje van de asperge af.
- Kook de asperges in water met wat zout.
- Zodra ze gaar spoel ze dan koud.
- Droog ze af en bewaar op een bord.
- Zet een koekenpan op midden hoog vuur en verhit een scheutje olie met een klontje boter.
- Bestrooi de koteletten met wat zout en peper en bak deze.
- Haal uit de pan en bewaar op een bord onder een stuk aluminiumfolie.
- Bak de asperges en voeg nog een klontje boter toe.
- Haal ze uit de pan en houdt ze warm onder een stuk aluminiumfolie.
- Deglaceer de pan met de cognac.
- Voeg de kalfsfond en de kookroom toe.
- Breng op smaak met wat zout en peper.
- Laat tot twee-derde inkoken.
- Doe de koteletten terug in de pan.
- Mocht er wat vleesjus op het bord liggen, voeg dit dan toe aan de saus.
- Verdeel de asperges en de koteletten over de borden en schep er de saus over.