Lentegroenten met mie
Snel te maken
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 250 g eiermie
- 200 g peultjes
- 3 bosuitjes
- 1 zakje worteltjes 300 g
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepel(s) oosterse roerbakolie fles à 250 ml
- 300 g Thais gekruide varkensreepjes
- 1 zakje ku yo luk-saus 45 g
Instructies
- Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden.
- Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukjes snijden.
- Worteltjes in schuine plakjes snijden.
- Knoflook pellen en snipperen.
- In wok olie verhitten.
- Knoflook en vlees toevoegen en ca. 3 minuten bakken.
- Groenten toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
- Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Saus toevoegen en mengsel onafgedekt op zacht vuur ca. 5 minuten laten sudderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met mie.