Linzensalade met oude kaas

Linzensalade met oude kaas

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 uien in halve ringen
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 2 theelepel djinten gemalen komijn
  • 300 g spinazie panklare
  • 1 blik linzen 400 g, uitgelekt
  • 250 g cherrytomaten gehalveerd
  • 2 eetlepel(s) rode-wijnazijn
  • 150 g oude kaas verbrokkeld

Instructies

  • In wok ui in 2 eetlepels olie goudbruin fruiten.
  • Knoflook en komijn toevoegen en 30 seconden meebakken.
  • Spinazie in gedeelten toevoegen,laten slinken en op smaak brengen met zout en peper.
  • Spinazie uit wok nemen.
  • Rest van olie verwarmen, linzen toevoegen en al omscheppend 2-3 minuten verwarmen.
  • Tomaatjes en azijn erdoor mengen en op smaak brengen met zout en peper.
  • Spinazie op schaal leggen en linzen erover verdelen.
  • Kaas erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Kaas
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch