Linzensalade met oude kaas
Snel te maken
Ingrediënten
- 2 uien in halve ringen
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1 teentje knoflook fijngesneden
- 2 theelepel djinten gemalen komijn
- 300 g spinazie panklare
- 1 blik linzen 400 g, uitgelekt
- 250 g cherrytomaten gehalveerd
- 2 eetlepel(s) rode-wijnazijn
- 150 g oude kaas verbrokkeld
Instructies
- In wok ui in 2 eetlepels olie goudbruin fruiten.
- Knoflook en komijn toevoegen en 30 seconden meebakken.
- Spinazie in gedeelten toevoegen,laten slinken en op smaak brengen met zout en peper.
- Spinazie uit wok nemen.
- Rest van olie verwarmen, linzen toevoegen en al omscheppend 2-3 minuten verwarmen.
- Tomaatjes en azijn erdoor mengen en op smaak brengen met zout en peper.
- Spinazie op schaal leggen en linzen erover verdelen.
- Kaas erover strooien.