Luxe Ciabatta met Romig Roerei en Truffeltapenade

Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 kleine ciabatta's
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels truffeltapenade
  • Peper & zout
  • 1 eetlepel roomboter

Instructies

  • Kluts de eieren los met een garde tot er geen draden meer in zitten.
  • Verwarm de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de losgeklopte eieren toe.
  • Roer met een spatel het ei rustig door de pan, totdat het bijna gaar is maar nog wel romig.
  • Draai het vuur uit en laat het roerei even rusten terwijl je de ciabatta's prepareert.
  • Snijd de ciabatta's open en verdeel de truffeltapenade gelijkmatig over de onderste helften.
  • Schep het romige roerei op de truffeltapenade en breng op smaak met peper en zout.
  • Plaats de bovenste helften van de ciabatta's erop en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van deze weelderige ciabatta met romig roerei en de verfijnde smaak van truffel, perfect voor een feestelijk ontbijt op Moederdag of andere speciale gelegenheden!

Voedingswaarden

Calories: 366 kcal | koolhydraten: 32 g | Protein: 15 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Ontbijt
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc Moederdag