Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 kleine ciabatta's
- 4 eieren
- 2 eetlepels truffeltapenade
- Peper & zout
- 1 eetlepel roomboter
Instructies
- Kluts de eieren los met een garde tot er geen draden meer in zitten.
- Verwarm de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de losgeklopte eieren toe.
- Roer met een spatel het ei rustig door de pan, totdat het bijna gaar is maar nog wel romig.
- Draai het vuur uit en laat het roerei even rusten terwijl je de ciabatta's prepareert.
- Snijd de ciabatta's open en verdeel de truffeltapenade gelijkmatig over de onderste helften.
- Schep het romige roerei op de truffeltapenade en breng op smaak met peper en zout.
- Plaats de bovenste helften van de ciabatta's erop en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze weelderige ciabatta met romig roerei en de verfijnde smaak van truffel, perfect voor een feestelijk ontbijt op Moederdag of andere speciale gelegenheden!
Voedingswaarden
Calories: 366 kcal | koolhydraten: 32 g | Protein: 15 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 1 g