Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Uien en knoflook pellen en snipperen.
Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien.
In braadpan boter verhitten.
Kip rondom bruinbakken.
Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 minuten meebakken.
Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 minuten stoven.
Met zout en peper pittig op smaak brengen.
Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 minuten beetgaar koken.
Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.
Wijnadvies: Trio white Concha y Toro
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Maïskip in pittige tomatensaus