Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Bak het spek goudbruin in een grote pan met de rozemarijn.
Voeg de ui en de look toe en laat verder stoven.
Doe er het gehakt bij en laat nog even kleuren.
Flambeer het geheel met wodka en blus met de rode wijn.
Laat de wijn inkoken.
Voeg de tomaten, de gekonfijte tomaten en de oregano toe.
Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
Doe het deksel op de pan en laat een klein uurtje sudderen.
Haal de plakjes varkenslende eerst door de bloem, dan door het losgeslagen eiwit en tenslotte door het paneermeel.
Bak 2 minuten op beide kanten in een hete braadpan met olie.
Voeg de voorgekookte pasta bij de saus en warm goed door.
Leg de spaghetti op de ene helft van het bord.
Strooi er wat kaas en enkele blaadjes basilicum overheen en leg de varkenslende ernaast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Met wodka geflambeerde spaghetti bolognese en gepaneerde varkenslende