Mexicaanse Stamppot met Cajun-Varkensreepjes
Geniet van deze smakelijke Mexicaanse stamppot met een pittige twist van cajunkruiden, perfect voor een stevige maaltijd met een Mexicaanse touch!
Ingrediënten
- 1 pakje dikke plakken schouderham ca. 160 g
- 5 eetlepels vloeibare margarine
- 2 theelepels cajunkruiden
- 1 zak Mexicaanse wokmix diepvries, 750 g
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot 224 g
- 1 zakje jus naturel 29 g
Instructies
- Snijd de schouderham in reepjes.
- Verhit 1 eetlepel margarine in een koekenpan en bak de vleesreepjes met cajunkruiden in ongeveer 4 minuten gaar.
- Verhit de resterende margarine in een wok.
- Roerbak de Mexicaanse wokmix gedurende 5 minuten.
- Bereid de aardappelpuree volgens de instructies op de verpakking.
- Meng de wokgroente en vleesreepjes door de aardappelpuree.
- Bereid de jus volgens de instructies op de verpakking.
- Serveer de Mexicaanse stamppot met een kuiltje jus erin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Beaujolais past goed bij dit gerecht
Voedingswaarden
Calories: 420 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 20 g | Vet: 20 g | Zout: 2.8 mg | Sugar: 2 g