Mexicaanse wrap
Ingrediënten
- 500 g gemengd gehakt
- 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
- 1 ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook gesnipperd
- 1 rode paprika in kleine stukjes
- 1 blik maïskorrels à 300 g
- 1 zakje Casa Fiesta taco seasoningmix à 35 g
- 4 wrap tortilla's
- 50 g gemengde sla
- 200 ml zure room
Instructies
- Bak het gehakt in de hete olie bruin en rul.
- Voeg de ui, de knoflook en de paprika toe en bak alles 5 minuten op een half-hoog vuur.
- Schep de maïskorrels en het zakje seasoningmix erdoor en voeg 120 ml water toe.
- Laat alles 15 minuten zachtjes pruttelen.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel er de sla, de gehaktsaus en de zure room over.
- Vouw ze dubbel en serveer direct.
- Lekker met tomatensalade.