Mexicaanse wraptaart

Porties: 4 porties
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 300 gram rundergehakt
  • kruidenmix voor taco’s voor 300 gram gehakt
  • 400 gram Italiaanse roerbakmix
  • 125 gram champignons
  • 200 gram uitgelekte maïs
  • 500 gram gezeefde tomaten
  • 6 wraps
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 1 theelepel met een mix van gedroogde basilicum/oregano

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit olie in een koekenpan of wok.
  • Snipper de ui en fruit dit aan.
  • Voeg de gehakt toe en bak dit rul.
  • Bak de kruiden een minuutje mee.
  • Snijd de champignons in plakjes, voeg dit bij het gehakt.
  • Voeg de roerbakmix hier ook bij.
  • Bak dit 5 minuten mee. Schep de maïs met de gezeefde tomaten en 100 ml water door het gehaktmix.
  • Verwarm de saus ongeveer 2 minuten.
  • Voeg peper en zout naar smaak toe. Leg in een ingevette ronde ovenschaal of springvorm een wrap op de bodem.
  • Schep hier 1/6 van de saus op, verdeel dit over de wrap, en dek dit af met een nieuwe wrap.
  • Maak om en om lagen met saus en wraps. E
  • indig met een laag saus. Strooi de kaas en kruiden erover.
  • Bak de wraptaart 20 minuten in de oven. Lekker met guac
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Rundvlees / Vlees / Wraps