Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 350 gram varkensfilet in reepjes gesneden
- 250 gram mie nestjes
- 1 rode ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook gesnipperd
- 400 gram wok groenten naar keuze
- 2 tl sambal oelek
- 4 el ketjap manis
- 1 tl komijnzaad gemalen
- 1 tl gemberpoeder
- arachideolie of zonnebloemolie
- 4 eieren
Instructies
- Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking.
- Zodra de mie gaar is giet deze af d.m.v. een vergiet en laat goed uitlekken.
- Verhit in een wok een scheut olie en bak de vleesreepjes aan.
- Voeg de ui toe.
- Bak totdat deze glazig is en voeg dan de knoflook en de wok groenten toe.
- Voeg de sambal, ketjap, komijnzaad en gemberpoeder toe.
- Voeg de uitgelekte mie toe.
- Meng alles goed door elkaar.
- Bak intussen 4 spiegeleieren.
- Verdeel de roerbakschotel met een spiegelei over de borden.
- Geef er eventueel pindasaus en gebakken uitjes bij.