Mie schotel met kip en mango
Snel te maken
Ingrediënten
- 1 pak Chinese eiermie 250 g
- 700 g Chinese kool
- 1 rijpe mango
- 400 g kipfilet
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 6 eetlepel(s) zoete chilisaus
- 1 eetlepel(s) zoute ketjap
Instructies
- Mie volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Chinese kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
- Mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden.
- Kipfilet in dunne reepjes snijden.
- In wok olie verhitten en kip 3 minuten roerbakken.
- Kool toevoegen en 3 minuten roerbakken.
- Grootste deel van mango en chilisaus erdoor roeren en 2 minuten zachtjes verwarmen.
- Met ketjap, zout en peper op smaak brengen.
- Mie met wokschotel serveren.
- Met rest van mango garneren.