Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
- Conimex Ketjap Asin
- ½ zak Conimex Wok Noedels 125 g
- 2 grote preien
- Conimex Wok Olie
- 150 g gehakt
- Conimex Sambal Badjak
- Conimex Ketjap Manis
Instructions
- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
- Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
- Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
- Was en snijd de prei in ringen.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en roerbak het gehakt en de preiringen ca. 3 minuten.
- Schep de afgekoelde noedels, 1-2 theelepels sambal (hoe meer, hoe heter!) en een scheutje ketjap erdoor en roerbak nog 3 minuten.
- Schep de sambalnoedels in diepe borden of kommen.