Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 blik tomaat
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 90 gram rode pesto
- 3 eetlepel Parmezaan
- 1 liter groentebouillon
- 500 ml water
- 250 gram wortel in blokjes
- 4 stengels bleekselderij
- 1 grote ui
- ⅘ tenen knoflook geperst
- 1 theelepel oregano
- ½ theelepel gedroogde rozemarijn
- 2 laurierbladen
- peper & zout
**
- 400 gram kidney beans blik
- 400 gram witte cannelini bonen , blik
- 1 courgette in blokjes
- 350 gram macaroni of spaghettini
- 150 gram gebroken sperziebonen diepvries
- 250 gram spinazie diepvries
- Parmezaan om over de soep te strooien
Ook nodig:
Instructies
- Doe alle ingredienten tot ** in de slowcooker en gaar 6-8 uur op laag of 3-4 uur op hoog.
- Voeg de overige ingredienten toe en gaar nog een half uur, totdat de pasta al dente is.