Minicocktail van rivierkreeftjes

Minicocktail van rivierkreeftjes

Allerhande 2002
Porties: 6 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • borrelglaasjes

Ingrediënten

  • 100 g rivierkreeftjes
  • 4 eetlepels olijfmayonaise
  • 1 eetlepel tomato sauce sundried (flesje)
  • 1 eetlepel cognac slijter
  • zout
  • chilipeper uit de molen
  • ½ zakje waterkers à 75 g

Instructies

  • Rivierkreeftjes grof hakken.
  • In kommetje mayonaise, tomatensaus en cognac door elkaar roeren.
  • Op smaak brengen met zout en chilipeper.
  • In andere kom rivierkreeftjes en 2 eetlepels saus door elkaar scheppen.
  • Blaadjes van waterkers plukken en over glaasjes verdelen.
  • Kreeftjes erop scheppen.
  • Over cocktails 1 eetlepel saus scheppen.
  • Wat chilipeper erover strooien.

Voedingswaarden

Calories: 80 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 3 g | Vet: 7 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Vis
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch