Minicocktail van rivierkreeftjes
Allerhande 2002
Equipment
- borrelglaasjes
Ingrediënten
- 100 g rivierkreeftjes
- 4 eetlepels olijfmayonaise
- 1 eetlepel tomato sauce sundried (flesje)
- 1 eetlepel cognac slijter
- zout
- chilipeper uit de molen
- ½ zakje waterkers à 75 g
Instructies
- Rivierkreeftjes grof hakken.
- In kommetje mayonaise, tomatensaus en cognac door elkaar roeren.
- Op smaak brengen met zout en chilipeper.
- In andere kom rivierkreeftjes en 2 eetlepels saus door elkaar scheppen.
- Blaadjes van waterkers plukken en over glaasjes verdelen.
- Kreeftjes erop scheppen.
- Over cocktails 1 eetlepel saus scheppen.
- Wat chilipeper erover strooien.
Voedingswaarden
Calories: 80 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 3 g | Vet: 7 g